Din tilmelding er først gældende når nedenstående er udfyldt og sendt ved at trykke "Tilmeld" nederst på siden, samt når du har modtaget en bekræftelsesmail. Hvis du får problemer er du velkommen til at kontakte arrangørerne her: Kontakt arrangørerne.

Med hensyn til deltagelse i de enkelte aktiviteter kontakter vi dig. Hvis du ikke deltager i delegationen fra Aalborg, skal du kun udfylde de første 7 felter. 

Hvis du deltager i delegationen, vil du efter din tilmelding modtage en faktura fra Grønlands Rejsebureau. Beløbet dækker for flyveturen, og hele beløbet skal indbetales samlet efter tilmelding og fakturering. For de der IKKE ønsker at følges med gruppen, henviser vi til Ida Louise Hastrup (ilh@greenland-travel.dk) eller Nadja Mernøe (nme@greenland-travel.dk) i Grønlands Rejsebureaus Erhvervs afdeling.

I forbindelse med din tilmelding registrerer vi oplysninger om dig. Oplysningerne er registreret i vores IT-system, som overholder reglerne for behandling af personoplysninger. Læs mere om Databeskyttelsesforordningen. I forbindelse med din tilmelding giver du samtykke til, at oplysningerne: navn og virksomhed/organisation offentliggøres, samt deling af dine informationer mellem alle arrangører.


Jeg deltager i AalborgDage i Nuuk:
* angiver et påkrævet felt